Uzberiet sāli uz sūkļa – būsiet apmierināts ar rezultātu; Šie triki un padomi ikdienā ļoti noderēs

Vai esat kādreiz uzkaisījuši sāli uz sūkļa? Iespējams, ka nē… Tagad es paskaidrošu, kāpēc tas ir vērts izmēģināt.

Sāls daudzfunkcionalitāte padara to par neaizstājamu sastāvdaļu mājsaimniecībā, piedāvājot gan praktisku, gan veselību veicinošu iedarbību. Šajā rakstā apkopošu konkrētus piemērus, kur sāls efekts ir visizteiktākais un noderīgākais.

 

Piemēram, vai zinājāt, ka pēc svaigu garšaugu iegādes nepietiek tos vienkārši noskalot ar ūdeni?

 

Ielejiet bļodā 2 litrus ūdens. Un pievienojiet 1 ēdamkaroti sāls.

Labi samaisiet, lai sāls pilnībā izšķīdinātu.

Kāda būs ziema Austrumeiropā 2024-2025. gadā – kas gaida reģionus no decembra līdz februārim

Šajā ūdenī iemērciet salātu lapas vai jebkurus citus zaļumus. Un atstājiet uz 30 minūtēm.

Ūdensvīram jārisina problēmas, bet Mežāzim vilinošs piedāvājums; Dienas prognoze 21. oktobrim visām zīmēm

Kā mazgāt salātu lapas

Pēc mērcēšanas lapas noskalojiet zem tekoša ūdens un nosusiniet ar papīra dvieli. Sāļais ūdens ir nelabvēlīga vide kukaiņiem, un tas palīdzēs notīrīt lapas no zemes smiltīm.

 

Griešanas dēlīšos uzkrājas daudz baktēriju un mikrobu.

Lai tos notīrītu un dezinficētu, mums ir nepieciešama puse citrona.

Izspiediet sulu no citrona. Iemasējiet to uz dēlīša.

Šo metodi var izmantot arī tad, ja nepieciešams notīrīt griešanas dēlīti no nepatīkamas smakas. Piemēram, ja uz tās ir grieztas zivis.

Metereologi brīdina, ka Austrumeiropas reģionā oktobra beigās gaidāmi daudzi nepatīkami pārsteigumi

Dēlīša tīrīšana

Tagad uzberiet sāli uz griešanas dēlīša.

Vēlreiz nosmērējiet dēlīti ar citronu un atstājiet to uz 10 minūtēm.

Kad laiks ir pagājis, vēlreiz noslaukiet dēlīti ar pusi citrona un noskalojiet to zem tekoša ūdens.

Kāpēc ikvienai māmiņai būtu jāņem piemērs no Keitas Vinsletas

Šī tīrīšana attīrīs dēlīti no netīrumiem, atbrīvos no sliktas smakas un baktērijām.

Bet tas vēl nav viss!  Labākie triki vēl tikai sekos. Tai skaitā, kāpēc vajag sāli uz sūkļa!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment